Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik hűtő-, klíma és hőszivattyú berendezések telepítése és értékesítése terén. Az itt megszerzett szakmai tapasztalatunkat egészítettük ki egyéb épületgépészeti szaktudással, illetve szakemberekkel, így ma már teljes hűtő-fűtő és szellőztető rendszerek tervezését, kiépítését is végezzük, legyen az akár családi házas vagy ipari megrendelés.

Csak és kizárólag a szakmát rendesen, iskolában kitanult és értő, kulturált szakemberekkel dolgozunk, így biztosítva az igényes és minőségi munkavégzést. Büszkék vagyunk rá, hogy munkáink során a szakmai sztenderdek betartását alapvetőnek gondoljuk. Ezáltal – nagyon sok versenytársunkkal ellentétben – nálunk nem fordulhat elő, hogy a minőségi alapanyagokon spórolunk, vagy kihagyunk előírt lépéseket (például nitrogénes nyomáspróba) a kivitelezés során.

Ha mindezek után bármi további kérdés vagy esetleg probléma adódik ügyfeleinknél, mi készséggel állunk rendelkezésre. Minden munkánkra garanciát vállalunk és akár még hosszú évekkel később is elvégezzük a szükséges karbantartásokat igény esetén.

Végül, de nem utolsó sorban nagyon fontosnak tartjuk környezetünk védelmét, így kivitelezés vagy szervizelés során is nagy hangsúlyt fektetünk rá. Törekszünk a minél energiahatékonyabb rendszerek kiépítésére. Szervizelésnél, ha valami javítható, akkor nem vetetünk ügyfeleinkkel fölöslegesen újat belőle. Ezáltal pénzt, időt és energiát spórolunk.

Szakmánk szeretete és ügyfeleink elégedettsége mellett célunk egy környezettudatosabb, zöldebb jövő!

 

Üdvözlettel,

P&P Group Kft.